Gastenboek

referenties

Dat is Fijn!

Dat is fijn! Leren zwemmen is zoooo belangrijk. Helaas wordt dit door de overheid niet meer gesubsidieerd in vorm van schoolzwemmen. Maar ik ben blij dat ik mijn twee kinderen op zwemles heb gedaan. Als ik ze nu in ons inbouwzwembad zie, weet ik dat ze er veel aan hebben gehad. Ook kan ik ze met een gerust hart buiten laten spelen (met al die slootjes in de buurt)

gr Anja Dijkhuizen

Hoi Astrid

Hoi Astrid, Ik ben met Niek bij de fysio geweest. Er zijn geen blokkades of pijnlijke bewegingen. Maar ze vond n.a.v. het filmpje wel dat hij voor iemand met hypermobiele spieren best netjes zwemt. Ik moest zeggen dat je een zeer oplettende zwemjuf bent! groetjes Renske

Renske Spelbos

Bang voor water in zijn gezicht

Onze zoon was bang voor water wat in zijn gezicht kwam, waardoor er geen vooruitgang was bij de reguliere zwemles in een groep. Hij zocht altijd een uitweg om iets niet te hoeven doen.
Astrid begreep onze zoon, had geduld, zette door, gaf hem zelf de keus, maar het lukte haar dat hij de juiste keuze maakte, gaf daarop direct complimenten, onze groeide en kreeg zelfs plezier in zwemmen en heeft nu A en B gehaald en is super trots en wil graag vaak zwemmen, maar dan wel het liefste onder water!

Christi de Heus

2 Super Kanjers!!

We zijn nog aan het nagloeien van trots nadat onze dochter Lisa gisteren haar welverdiende A diploma in ontvangst mocht nemen! Bijna 4 jaar geleden begonnen we met haar bij Zwem op Maat. Ze was een bang vogeltje….Nu is het een waternimf, ze zwemt als de beste en deed iedereen gisteren versteld staan! Haar ‘beperking’ (Down Syndroom), beperkte haar helemaal niet om haar reguliere zwemdiploma te halen! Dankzij Astrid, een absolute Kanjer! Eerlijk, authentiek, duidelijk, en een vakvrouw ‘pur sang’. De lessen waren altijd een feestje, en dat werd feestelijk bekroond met een mooi diploma! Wij zijn trots op jullie allebei!

Loes van Beekhoff

compliment

Hoi Astrid, Ik ben met Niek bij de fysiotherapeute geweest en heb haar het filmpje van de zwemles laten zien waarin hij de slag niet goed afmaakt. Ik moest je een compliment geven, want ze vond dat hij héél netjes zwom voor een jongetje dat hypermobiel is én dat je wel heel goed opgelet had en gezien had dat hij met zijn ene beentje trekt! Nu maar weer oefenen! groetjes Renske

Renske Spelbos

Zwemdiploma A

Ja vandaag was het afzwemmen voor onze Jop. Wat was het een leuke en spannende middag. Op het laatst ging papa het zwembad in om samen met Jop te vieren dat hij zijn A zwemdiploma heeft gehaald. Omdat wij erg tevreden zijn over de zwemlessen gaan we volgende week gewoon weer verder om zijn B diploma te gaan halen. Astrid bedankt en ga zo door…!!

Daniëlle van Hevelingen

Zwemlessen bij Astrid was na

Zwemlessen bij Astrid was na ons verblijf in het buitenland DE ideale oplossing! In een paar lessen hebben de kinderen op zijn “Nederlands” leren zwemmen waardoor ze toch nog hun diploma`s hebben kunnen halen. Wij zijn helemaal tevreden!

Mandy

Buikpijn

 ‘Het grootste compliment was van een meisje van bijna vijf jaar.
 Ze ging met buikpijn naar zwemles.
 Was bang voor golven en spetters.
 Na een aantal lessen kwam ze naar me toe en vroeg:
 ‘Astrid hoeveel nachtjes slapen voordat ik weer mag zwemmen?’

Super zwemles!

Beste Astrid,
Vandaag heeft onze jongste dochter Noor haar A- diploma gehaald!
Ze heeft met veel plezier bij jou gezwommen. Wij vonden de kleine groepen en daarmee individuele aandacht een grote meerwaarde.
Bedankt voor alle prettige zwemlessen!

Groetjes Rianne en Noor

Rianne van Dijk

Astrid, ontzettend bedankt voor al

Astrid, ontzettend bedankt voor al je leuke lessen. Dankzij jou kunnen we mooi de zomervakantie in met een welverdiend B diploma. Vooral het afzwemmen voor A was erg spannend voor Anne-Fleur, maar met veel geduld heb je haar er toch maar mooi doorheen geholpen. De weken voor het afzwemmen voor B gingen ook niet altijd even vlekkeloos, maar dit werd een feestje met een grote smile. Nogmaals ontzettend bedankt voor je inzet en geduld! Groetjes Roos Stolker (en Anne-Fleur natuurlijk)

Roos Stolker

Als je het wil, kan je het ook!!

Ha Astrid,

Bedankt voor de fijne zwemlessen aan Wilmer.
Dank zij jouw persoonlijke aandacht kan Wilmer nu veilig het water in.
Je hebt het bewezen: ook kinderen met een lichamelijke beperking kunnen leren zwemmen. Zelfs het inspringen gaat nu zonder problemen.
Helemaal een toppunt was de sprong van de duikplank aan het eind van het diploma-zwemmen!!
Hartelijke groeten van Wilmer en Marliene

Marliene Prins

Zelfvertrouwen!

Lieve Astrid,

Onzeker en bang was Jari toen we begonnen met zwemmen acht maanden geleden.
Minuten lang langs de kant, niet durven springen…..
Met heel veel liefde,aandacht, geduld en soms een beetje streng zijn heb jij hem, stap voor stap, zijn angsten leren overwinnen.
Hij heeft zijn A diploma op zak en kan niet wachten om met heel veel plezier verder te gaan met zijn B-Diploma.

Vol zelfvertrouwen gaat hij samen met je door voor B!

Liefs Jeanette en Jari

Jeanette