Zwem op Maat Wederom erkend zweminstituut

Het nationaal platform zwembaden heeft reeds enkele jaren ons erkend als officieel zwem instituut voor zwem opleidingen en het doen van examens.

Ook voor 2016 mogen wij ons weer een erkende zwemschool noemen.

zweminstituut erkend

1 reactie op “Zwem op Maat Wederom erkend zweminstituut

  1. Dat is fijn! Leren zwemmen is zoooo belangrijk. Helaas wordt dit door de overheid niet meer gesubsidieerd in vorm van schoolzwemmen. Maar ik ben blij dat ik mijn twee kinderen op zwemles heb gedaan. Als ik ze nu in ons inbouwzwembad zie, weet ik dat ze er veel aan hebben gehad. Ook kan ik ze met een gerust hart buiten laten spelen (met al die slootjes in de buurt) gr Anja

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *